Are You The Best Roblox Player in The World Quiz Answers { 100% Score }

Table of Contents

Are You The Best Roblox Player in The World Quiz With 100% Accuracy

Get a 100% Score in Are You The Best Roblox Player In The World Quiz with our correct answers. Complete the quiz and get your reward with 100% Accuracy. All the correct answers to Best Roblox Player Quizzes are given below.

Also See:Food Puzzle Quiz Answers 100% Score Quiz Diva

Q1: WHICH GAME WON “BEST GAME TRAILER” AT THE 8TH ANNUAL BLOXY AWARDS?

Roblox

Choices:-

  • The Wild West
  • Parenthood
  • Tower Defense Simulator
  • Tank Warfare

Correct Answer: Tower Defense Simulator

Q2: IN TOWER DEFENSE SIMULATOR, WHICH ONE OF THESE GAME MODES CANNOT BE SPECIFICALLY CHOSEN AT THE START OF THE GAME?

Roblo Defense Simulator

Choices:-

  • Hardcore
  • Molten
  • Golden
  • Fallen

Correct Answer: Hardcore

Q3: IN TDS, WHAT WAVE DO BOLTS APPEAR IN NORMAL MODE?

Roblox Wave

Choices:-

  • Wave 19
  • Wave 18
  • Wave 19
  • Wave 21

Correct Answer: Wave 19

Q4: IN A MEGA SERVER IN TDS, HOW MANY HP POINTS DOES THE MOLTEN BOSS GAIN WITH THE ADDITION OF A PLAYER?

Roblox Mega Server TDS

Choices:-

  • 4000
  • 5500
  • 2500
  • 3000

Correct Answer: 2500

Q5: WHICH ENEMY SPAWNS A RANDOM ENEMY IN UPON ITS DEATH IN TDS?

Roblox Random Enemy

Choices:-

  • Necromancer
  • Mystery Boss
  • Hidden
  • Slow Boss

Correct Answer: Mystery Boss

Q6: A LEVEL 4 ROCKETEER IN TDS ADDS HOW MUCH DAMAGE TO ITS BASE DAMAGE?

Roblox Level 4 Rocketeer

Choices:-

  • 5
  • 10
  • 15
  • 20

Correct Answer: 15

Q7: IN TDS, HOW MUCH DOES IT COST, IN TOTAL, TO MAX OUT THE DJ BOOTH?

DJ Booth Roblox

Choices:-

  • 13,500
  • 21,480
  • 19,750
  • 17,250

Correct Answer: 17,250

Q8: WHICH OF THESE ISN’T A HARDCORE MAP IN TDS?

Roblox Hardcore Map

Choices:-

  • Wrecked Battlefield
  • Autumn Falling
  • Infernal Abyss
  • Nether

Correct Answer: Infernal Abyss

Q9: HOW MANY WAVES ARE THERE IN HARDCORE TDS?

Roblox

Correct Answer: 50

Q10: IN TDS, HOW MUCH DOES IT COST, IN TOTAL, TO MAX OUT THE RANGER?

Roblox Ranger

Choices:-

  • 52,150
  • 44,550
  • 38,670
  • 49,999

Correct Answer: 44,550

Q11: WHICH OF THESE GAMES WON “GAME OF THE YEAR” AT THE 8TH ANNUAL BLOXY AWARDS?

Roblox Game of the year

Choices:-

  • Adopt Me!
  • Royale High
  • World // Zero
  • Piggy

Correct Answer: Piggy

Q12: IN THE WILD WEST, WHICH PLAYER CAN HOLD TRIALS AND DECIDE WHETHER A PLAYER IS INNOCENT OR GUILTY?

Roblox Trials

Choices:-

  • Hitman
  • Doctor
  • Mayor
  • Banjo

Correct Answer: Major

Q13: WHICH OF THESE REVOLVERS IS THE MOST ACCURATE IN THE WILD WEST?

Roblox Revolvers

Choices:-

  • Peacekeeper
  • Navy Revolver
  • Model 3
  • Lochke Revolver

Correct Answer: Model 3

Q14: IN TWW, WHICH OF THESE MELEE WEAPONS TAKES 3 HITS TO KILL A PLAYER?

Roblox Melle Weapons

Choices:-

  • Knife
  • Bowie Knife
  • Mjolnir
  • Axe

Correct Answer: Bowie Knife

Q15: WHAT IS THE FASTEST HORSE IN THE WILD WEST?

Roblox Fastest Horse

Choices:-

  • Reindeer
  • Skeleton Horse
  • American Quarter
  • Horse Mustang

Correct Answer: Skeleton Horse

Q16: WHICH ONE OF THESE CAN’T A TIER 3 PICKAXE MINE IN TWW?

Roblox PickAxe

Choices:-

  • Limestone
  • Iron
  • Zinc
  • Silver

Correct Answer: Silver

Q17: WHICH ONE OF THESE TREES REQUIRES 17 SWINGS FROM A TIER 3 AXE TO CUT IT DOWN?

Roblox Swings

Choices:-

  • Grand Fir
  • Redwood
  • White Spruce
  • Douglas Fir

Correct Answer: Grand Fir

Q18: IN WORLD // ZERO, WHAT IS THE ONLY CLASS THAT CAN USE A SHIELD?

Roblox World // Zero

Choices:-

  • Berserker
  • Guardian
  • Paladin
  • Defender

Correct Answer: Paladin

Q19: IN WORLD // ZERO, WHICH OF THESE PETS HAS THE SMALLEST HATCH CHANCE IN A STAR EGG?

Roblox World // Zero

Choices:-

  • Fox (Green)
  • Fox (Red)
  • Boarwolf (White)
  • Owl (Red)

Correct Answer: Owl (Red)

Q20: IN WORLD // ZERO, WHICH OF THESE PETS HAS THE SMALLEST HATCH CHANCE IN A HOLIDAY EGG?

Roblox WOrld // Zero

Choices:-

  • Santa Golem (Blue)
  • Santa Golem (Green)
  • Snowman (White)
  • Snowman (Red)

Correct Answer: Santa Golem (Blue)

Are You The Best Roblox Player in The World Quiz

Roblox is a very popular open-world game. In this game, the player can build a world of their own using their own imagination. In it, users can get different quizzes which if done correctly can get you many different rewards.

That is why we are here to help you by giving you 100% correct answers to your Are You The Best Roblox Player in The World Quiz Answers. So, you can perform a 100% score in it and get your credit.
Note: For More Opportunities Follow our Facebook Group, TwitterLinkedIn, & Telegram Group.

Scholarships 2021-2022