Can You Handle This Incredible Minecraft Quiz Answers 100% Score

by
Can You Handle This Incredible Minecraft Quiz Answers
Can You Handle This Incredible Minecraft Quiz Answers

Can You Handle This Incredible Minecraft Quiz Answers 

Can You Handle This Incredible Minecraft Quiz Answers 100% Score

Can You Handle This Incredible Minecraft Quiz Answers

 
100% Right Answers

1. WHAT VEGETABLE CAN YOU USE TO MAKE A POTION OF NIGHT VISION?

 

  • Golden Apple
  • Golden Carrot
  • Golden Sugar Cane
  • Diamond Turnip


Right Answer: Golden Carrot


2. IN WHICH COUNTRY DO THEY LET YOU PLAY MINECRAFT IN SCHOOL?
 

  • Norway
  • Sweden
  • Japan
  • Germany


Right Answer: Sweden

 

3. IN MINECRAFT DUNGEONS, WHICH OF THESE PLACES CAN YOU OBTAIN A HARVESTER?
 

  • Pumpkin Pastures
  • Cacti Canyon
  • Frosted Fjord
  • Redstone Mines


Right Answer: Redstone Mines

 

4. IN MINECRAFT EARTH, WHAT IS THE HEIGHT LIMIT ON BUILD PLATES?
 

  • 256 blocks
  • 221 blocks
  • 242 blocks
  • 275 blocks


Right Answer: 221 blocks

 

 

5. HOW MANY HEARTS DOES THE ENDER DRAGON HAVE?

 

  • 200
  • 50
  • 75
  • 100


Right Answer: 100

 

6. WHICH OF THESE IS ONLY ACCESSIBLE IN THE EDUCATIONAL VERSION OF MINECRAFT?
 

  • Empty Map
  • Border
  • Prismarine Wall
  • Banner


Right Answer: Border

 
 

7. HOW MANY HEALTH POINTS DOES A VILLAGER HAVE?
 
 

  • 10
  • 15
  • 20
  • 25


Right Answer: 20

 

8. WHICH PILLAGER WEAPON CAN BREAK WITH REPEATED USE?
 

  • Axe
  • Sword
  • Crossbow
  • Pickaxe


Right Answer: Crossbow

 

 

9. WHAT IS THE BURNING TIME OF CHARCOAL (IN TICKS) IN A FURNACE?

 
 

  • 16000
  • 4000
  • 1600
  • 1200


Right Answer: 1600

 

10. A PULSE __________ PRODUCES A PULSE OF A SPECIFIC DURATION.
 
 

  • Pulse Extender
  • Pulse Generator
  • Pulse Multiplier
  • Pulse Divider


Right Answer: Pulse Generator

 

11. A ________ CLOCK PRODUCES A LOOP OF PULSES BY PASSING A BLOCK BACK AND FORTH AND DRAWING OFF A PULSE WHEN THE BLOCK IS IN A CERTAIN LOCATION.
 

  • Piston
  • Repeater
  • Hopper
  • Comparator


Right Answer: Piston

 
 

12. A STRUCTURE IS _______ IF NO REDSTONE COMPONENTS ARE VISIBLE BOTH BEFORE AND AFTER IT COMPLETES ITS TASK.
 
 

  • Hipster
  • Instant
  • Seamless
  • Silent


Right Answer: Seamless

 

 

13. IN MINECRAFT HYPIXEL SKY BLOCKS SERVER, WHICH OF THESE GIVES THE MOST XP PER BLOCK FOR FARMING?

 
 

  • Potatos
  • Mushrooms
  • Wheat
  • Carrots


Right Answer: Mushrooms

 
 

14. IN MINECRAFT HYPIXEL SKY BLOCKS SERVER, AT WHAT LEVEL DO YOU UNLOCK RED SCARF REFORGE FOR MINING?
 
 

  • 21
  • 23
  • 15
  • 18


Right Answer: 21

 
Also See: Food Puzzle Quiz Answers 100% Score Quiz Diva

15. IN MINECRAFT HYPIXEL SKY BLOCKS SERVER, THE ____________ COSTS 4000 BITS AT THE BIT SHOP.
 

  • Jumbo Backpack Upgrade
  • Ultimate Carrot Candy Upgrade
  • Builder’s Wand
  • Bits Talisman


Right Answer: Jumbo Backpack Upgrade

 

16. WHICH OF THESE DOES THE MOST DAMAGE IN THE HYPIXEL SKY BLOCKS SERVER?
 

  • Magma Bow
  • Super Undead Bow
  • Hurricane Bow
  • Death Bow


Right Answer: Death Bow

17. IN THE SPIDER SLAYER QUEST WHICH OF THESE ENEMIES IS THE STRONGEST?

 
 

  • Brood Mother
  • Tarantula Vermin
  • Tarantula Beast
  • Mutant Tarantula


Right Answer: Mutant Tarantula

 
 

18. THE STONK’S MINING SPEED IN HYPIXEL SKY BLOCKS IS?
 

  • 425
  • 510
  • 555
  • 600


Right Answer: 510


19. WHICH ONE OF THESE IS AN ENDER PEARL THAT DOESN’T CATCH THE ATTENTION OF AN ENDERMAN?
 
 

  • Invisible Pearl
  • Quiet Pearl
  • Silent Pearl
  • Mystery Pearl


Right Answer: Silent Pearl

 
 

20. WHAT IS THE CHANCE THAT A SPECIAL ZEALOT SPAWNS IN THE DRAGON’S DEN?
 
 

  • 1%
  • .35%
  • 3%
  • .23%


Right Answer: .23%

 
 

Can You Handle This Incredible Minecraft Quiz Answers

Note: For More Opportunities Follow our Facebook Group, Twitter, LinkedIn, & Telegram Group.

Scholarships 2021-2022

About Author: ForStudy

Gravatar Image
Forstudy.info is a broad and wide opportunity for seeking a platform for youth all around the world. To find the latest educational opportunities free of cost. A wide range of international scholarships in the US, UK, Canada, Australia, Europe, Asia, Africa, Scholars is a plate form where I will provide the data that is required of students. I will upload the research papers of MSCS Or MSCS that I prepared during my study duration. I will upload the latest assignments for the students of Virtual University in Pakistan and abroad countries also.