General Trivia Quiz Answers 100% Score

General Trivia Quiz Answers 100% Score Trivia Bandit Quiz
General Trivia Quiz Answers 100% Score From Trivia Bandit Total 10 Questions

1. How many players are in a football team?

 

General Trivia Quiz Answers
 
  • 6
  • 9
  • 10
  • 11


Right Answer: 11

 
 

2. In which cartoon do the characters Patrick & Gary play an important role?
 

General Trivia Quiz Answers
 
  • TOM & JERRY
  • BAMBI
  • THE SIMPSONS
  • SPONGEBOB SQUAREPANTS


Right Answer: SPONGEBOB SQUAREPANTS

 
 

3. What is the capital city of Brazil
 

General Trivia Quiz Answers
 
  • BRASILIA
  • SANTIAGO
  • RÍO DE JANEIRO
  • SAO PAULO


Right Answer: BRASILIA

 
 

4. What part of a plant conducts photosynthesis?

General Trivia Quiz Answers
 
  • POLLEN
  • LEAF
  • FLOWER
  • ROOT


Right Answer: LEAF

5. Which soft drink is commonly associated with Scotland?

 

General Trivia Quiz Answers
 
  • SOUR SODA
  • IRN-BRU
  • PICKLE JUICE
  • SNAKE WINE


Right Answer: IRN-BRU

 
 

6. How many horses are on each team in a polo match?

General Trivia Quiz Answers
 
  • 4
  • 6
  • 7
  • 10


Right Answer: 4

 
 

7. What does GIF stand for?
 

General Trivia Quiz Answers
 
  • GRAPHIC INTERNAL FUNCTION
  • GRAPHICS INTERMODULE FORMAT
  • GRAPH INTERNAL FIGURE
  • GRAPHICS INTERCHANGE FORMAT


Right Answer: GRAPHICS INTERCHANGE FORMAT

 
 
 

8. Which language is spoken the most in Colombia?
 

General Trivia Quiz Answers
  • ENGLISH
  • SPANISH
  • PORTUGUESE
  • COLOMBIAN


Right Answer: SPANISH

 

 

9. What do the two words – Paella, Gazpacho – have in common?

 

General Trivia Quiz Answers
  • THEY ARE NAMES FOR SPANISH DISHES
  • THEY ARE NAMES OF MOUNTAINS
  • THEY ARE PLACES FROM ITALY
  • THEY HAVE NOTHING IN COMMON


Right Answer: THEY ARE NAMES FOR SPANISH DISHES

 
 
 

10. In which year did the Vietnam War start?
 
 
General Trivia Quiz Answers

  • 1956
  • 1955
  • 1965
  • 1945


Right Answer: 1955

Scholarships 2021-2022