Incredible Crypto Quiz Answers 100% Score Be Quizzed

Incredible Crypto Quiz Answers
complete this easy quiz to get 6 to 8 rbx incredible crypto quiz from being quizzed with 100% score guys please comment if you have any issue with our website thank you

1. WHAT WAS BITCOIN’S RECORD HIGH PRICE?

 
Incredible Crypto Quiz Answers

  • 68,350
  • 63,729
  • 71,882
  • 60,113


Right Answer: 63,729

 
 

2. HOW MUCH ETHER DID A HACKER STEAL IN 2016?
 

  • $25 million
  • $40 million
  • $50 million
  • $65 million


Right Answer: $50 million

 
 

3. WHAT IS BITCOIN’S CAP LIMIT?
 
Incredible Crypto Quiz Answers

 

Right Answer: 21 million

 
 
Also, See:

4. WHAT WAS THE EARLIEST ITERATION OF CRYPTOCURRENCIES?
 
Incredible Crypto Quiz Answers

  • Bitcoin
  • Litecoin
  • Hashcash
  • Digicash


Right Answer: Digicash

 
 

 

5. WHICH OF THESE IS NOT A QUALITY OF A BLOCKCHAIN?

 
Incredible Crypto Quiz Answers

  • Structures its data into tables
  • Data is chained together
  • Decentralized
  • Viewed Transparently


Right Answer: Structures its data into tables

 
 
 

6. HOW MANY COINS CAN LITECOIN ACCOMMODATE UP TO?
 
Incredible Crypto Quiz Answers

  • 64 million
  • 21 million
  • 84 million
  • 54 million


Right Answer: 84 million

 
 
 

7. WHAT BLOCKCHAIN ARE MOST NFTS A PART OF?
 
Incredible Crypto Quiz Answers

 

Right Answer: Ethereum

 
 

8. WHICH OF THESE MOST CLOSELY LINES UP WITH THE MEANING OF MINING BITCOIN?
 
Incredible Crypto Quiz Answers

  • Using your computer to verify the legitimacy of bitcoin transactions.
  • Using your computer to discover hidden bitcoin in the blockchain.
  • Using your computer to dig up blocks of bitcoin.
  • Using your computer to create new bitcoin tokens, which are added to the blockchain.


Right Answer: Using your computer to verify the legitimacy of bitcoin transactions.

 

 

9. WHAT IS THE BLOCK REWARD FOR DOGECOIN AS OF MAY 11, 2021?

 
Incredible Crypto Quiz Answers

  • 10,000
  • 15,000
  • 8,500
  • 2500


Right Answer: 10,000

 
 

10. ETHEREUM FOUNDER CHARLES HOSKINSON ALSO FOUNDED THIS CRYPTOCURRENCY:
 
Incredible Crypto Quiz Answers
  • Cardano
  • Stellar
  • Chainlink
  • Binance Coin


Right Answer: Cardano

 
 
 

11. WHERE DO BITCOIN TRANSACTION FEES GO?
 
Incredible Crypto Quiz Answers

  • Satoshi Nakamoto
  • Back into the blockchain
  • To the bitcoin miner
  • Used to create more tokens


Right Answer: To the bitcoin miner

 
 

12. WHICH OF THESE HAS THE HIGHEST CAP LIMIT?
 
Incredible Crypto Quiz Answers

  • Dogecoin
  • Ethereum
  • Stellar XLM
  • Binance Coin


Right Answer: Dogecoin

 

 

13. WHICH OF THESE IS NOT A MAJOR CONCERN WITH ETHEREUM?

 
Incredible Crypto Quiz Answers

  • Electrical construction of the blockchain
  • Energy Consumption from miners
  • Environmental impact from the blockchain
  • Gas Emissions caused by transactions


Right Answer: Electrical construction of the blockchain

 
 
 

14. WHAT WAS THE FIRST BITCOIN TRANSACTION USED FOR?
 
Incredible Crypto Quiz Answers

  • Restaurant tip
  • A car
  • Rent
  • Pizza


Right Answer: Pizza

 
 

15. IN 2009 HOW MUCH WOULD ONE BLOCK EARN A MINER?
 
Incredible Crypto Quiz Answers

  • 200 BTC
  • 50 BTC
  • 12.5 BTC
  • 25 BTC


Right Answer: 50 BTC

 
 

Incredible Crypto Quiz Answers

Note: For More Opportunities Follow our Facebook Group, Twitter, LinkedIn, & Telegram Group.

Scholarships 2021-2022