Lucky Wheel Spring Edition Quiz Answers 2021-100% Score

Lucky Wheel Spring Edition Quiz Answers 2021
100% Score

1. Let’s get started! Use the CLUES on the cards to answer the questions! Can you tell us which holiday we are talking about here?

 

  • Thanksgiving
  • Christmas
  • Halloween
  • Easter


Right Answer: Easter

 

2. Spring is in the air! Look at the clues on the board and tell us what these two things are!
 

  • Flowers
  • Ornaments
  • Foods
  • Trees


Right Answer: Flowers

 

3. To which country would we go to view magnificent displays of these trees?
 
 

  • Japan
  • Italy
  • England
  • Netherlands


Right Answer: Japan

 

4. Take a look at the clue on the board! What does it mark?
 
 

  • The end of summer
  • The middle of spring
  • First day of spring
  • Last day of spring


Right Answer: First day of spring

 

5. What are we referring to here?

 
 

  • Easter egg roll
  • Snowball fight (with cotton balls)
  • Pumpkin pie baking day
  • Cranberry syrup day


Right Answer: Easter egg roll

 

6. Look at the foreign language on the board! It means “Happy Easter” but in which language?
 
 

  • Latin
  • German
  • Portuguese
  • Dutch


Right Answer: German

 
 

7. How many of these vegetables are ready to pick in spring?
 

  • Asparagus and radish
  • Asparagus and kale
  • Radish and kale
  • All of them


Right Answer: Asparagus and radish

 
 

8. Take a look at the clue on the board! Growing in spring, what is the main ingredient of this dish?
 
 

  • Cabbage
  • Spinach
  • Peas
  • Leek


Right Answer: Spinach

 

9. What are we referring to here?

 
 

  • Shabbat
  • Jewish New Year
  • Hanukkah
  • Passover


Right Answer: Passover

 

10. Select the animals that wake up in spring!
 
 

  • Bats and brown bears
  • Arctic ground squirrels and bats
  • All of them
  • Arctic brown squirrels and brown bears


Right Answer: All of them

 
 

11. Well done for the spring-themed part of the wheel! Here come the general knowledge clues! In which country would you find these two clues?
 
 


Right Answer: Australia

 
 

12. Look at the clues on the cards and find the singer that sang these two songs!
 
 

  • Demi Lovato
  • Lana Del Rey
  • Madonna
  • Lady Gaga


Right Answer: Madonna

 

13. The wheel spins again! Look at the clues to figure out which event we are referring to.

 
 

  • Independence Day
  • Christmas
  • Thanksgiving
  • Easter


Right Answer: Thanksgiving

 
 

14. Tricky, tricky. The wheel is trying to spin you out. What are these clues referring to?
 
 

  • Chemistry
  • Gastronomy
  • Anatomy
  • Astronomy


Right Answer: Anatomy

 
 

15. Famous monuments! Where are these located?
 
 

  • London
  • Amsterdam
  • Paris
  • Glasgow


Right Answer: London

 

16. Which famous series are we referring to here?
 

  • Discoworld
  • Star Wars
  • Lord of the Rings
  • Harry Potter


Right Answer: Lord of the Rings

 

17. In which city would you find these two places?

 
 

  • Athens
  • Paris
  • Florence
  • Rome


Right Answer: Rome

 

18. What are we referring to here?
 
 

  • A set of tools
  • Types of snow leopards
  • Types of monkeys
  • Types of whales


Right Answer: Types of monkeys

 

19. Where do these belong?
 
 

  • At court
  • At sea
  • In a church
  • In a chess set


Right Answer: In a chess set

 

20. What are these species a type of?
 
 

  • Types of Japanese sweets
  • Tree varieties
  • Fish
  • Whales


Right Answer: Whales

 

21. What are we talking about here?

 
 

  • Roof types
  • Sewing terms
  • Insect varieties
  • Pliers


Right Answer: Pliers

 

22. What do these two people have in common?
 
 

  • Both were kidnapped
  • Both lived in Italy for 11 years
  • Both were actors
  • Both were assassinated


Right Answer: Both were assassinated

 
 

23. What are we referring to here?
 
 

  • Locations
  • Types of boats
  • Breeds of horses
  • Types of tents


Right Answer: Breeds of horses

 

24. Where would you find these two cities?
 

  • El Salvador
  • Spain
  • Argentina
  • Brazil


Right Answer: Brazil

 

 

25. What types of animals are these?

 

  • Amphibians
  • Arthropods
  • Predators
  • Mammals


Right Answer: Mammals

 

26. What type of diet do these two critters have?
 

  • Detrivorous
  • Herbivorous
  • Omnivorous
  • Carnivorous


Right Answer: Omnivorous

 

27. Where would you find these objects?
 

  • Hospital
  • Dentist
  • Construction site
  • Electrical mechanic’s workshop


Right Answer: Hospital

 

28. Which country shares borders with the two clues?
 


Right Answer: Hungary

 

29. Which country links both words?

 

  • Greece
  • Cyprus
  • England
  • Italy


Right Answer: Italy

 

30. What do these signs stand for on the periodic table?
 

  • Metal
  • Non-metal
  • Metalloid
  • Gas


Right Answer: Metal

 

Lucky Wheel Spring Edition Quiz Answers 2021

Also, SEE:

Food Puzzle Quiz Answers 100% Score Quiz Diva

Are You The Best Roblox Player in The World Quiz Answers { 100% Score }

Note: For More Opportunities Follow our Facebook Group, Twitter, LinkedIn, & Telegram Group.

 

Scholarships 2021-2022