Minecraft Intelligence Test Quiz Answers 100% Score Quiz Diva

by

Minecraft Intelligence Test Quiz Answers Score Quiz Diva

 
 
Minecraft Intelligence Test Quiz Answers 
100% Right Answers
 
 


1. WHAT DID NOTCH CALL ENDERDRAGONS AT FIRST?

 

  • Blockosaurus
  • Raqreqentba
  • Shenron
  • King Ghidorah


Right Answer: Raqreqentba

 

2. WITHOUT THE AID OF OTHER MECHANISMS OR ITEMS, HOW MANY BLOCKS WILL POWER TRAVEL THROUGH A REDSTONE “WIRE” CONSISTENTLY FOR?
 

  • 12 Blocks
  • 17 Blocks
  • 20 Blocks
  • 15 Blocks


Right Answer: 15 Blocks

 

3. A REDSTONE REPEATER HAS FOUR DIFFERENT DELAY SETTINGS THAT YOU CAN TOGGLE, EACH ONE INCREASING THE SIGNAL DELAY BY HOW LONG?
 

  • .1 Seconds
  • .01 Seconds
  • 1 Second
  • 2 Seconds


Right Answer: .1 Seconds

 

4. HOW CAN YOU TOGGLE THE POWER OF A REDSTONE TORCH?
 

  • Providing power directly to the torch itself
  • Attaching a switch directly to the redstone torch
  • Providing power to the block it is on
  • You can’t toggle the power of a redstone torch
  • None of the above


Right Answer: You can’t toggle the power of a redstone torch

5. IF YOU NEEDED TO INVERT THE SIGNAL IN A SECTION OF A CIRCUIT, WHAT SORT OF LOGIC GATE WOULD YOU NEED TO CREATE?

 

  • AND Gate
  • NOT Gate
  • OR Gate
  • XOR Gate


Right Answer: NOT Gate

 

6. MANY BLOCKS AND MECHANISMS CAN BE AFFECTED BY REDSTONE. WHICH OF THE FOLLOWING IS NOT ONE OF THOSE?
 
 

  • Switching a block of glowstone on and off
  • Setting off a block of TNT
  • Opening and closing a fence gate
  • Activating a sticky piston


Right Answer: Switching a block of glowstone on and off

 

7. WHICH OF THESE STATEMENTS IS TRUE WITH REGARDS TO WEIGHTED PRESSURE PLATES?
 

  • A weighted pressure plate can only be activated by a player standing on it
  • The output signal from a weighted pressure plate is affected by the number of entities on it
  • A player standing on a weighted pressure plate will have no effect on the output signal
  • The output signal from a weighted pressure plate is affected by the size of the entity(ies) on it.


Right Answer: The output signal from a weighted pressure plate is affected by the number of entities on it

 
 

8. UPPOSE YOU FILL A DISPENSER WITH ARROWS. A REDSTONE CIRCUIT WOULD BE ABLE TO FIRE OUT ARROWS FROM THE DISPENSER. WHAT MECHANISM WOULD YOU USE INSTEAD IF YOU WANT THE ITEMS INSIDE TO SIMPLY BE DROPPED OUT?
 
 

  • Hopper
  • Dropper
  • Topper
  • Filler


Right Answer: Dropper

9. WHICH OF THESE IS A REDSTONE COMPENSATOR NOT RESPONSIBLE FOR?

 
 

  • Refreshing a single input signal back up to maximum strength, like a redstone repeater
  • Producing an output signal proportional to how full a container is
  • Comparing two input signals and producing an output signal equal to the difference between the two inputs
  • Comparing two input signals and producing an output signal based on which input is strongest


Right Answer: Refreshing a single input signal back up to maximum strength, like a redstone repeater

 
 

10. WHICH OF THESE SCENARIOS IS NOT POSSIBLE BY UTILISING REDSTONE AND REDSTONE COMPONENTS?
 
 

  • Controlling a set of doors based on light level
  • Sending a minecart along a track
  • Toggling the state of a lever
  • Playing a tune on a series of note blocks


Right Answer: Toggling the state of a lever

 
 

11. WHEN DID ZOMBIES STOP DROPPING FEATHERS?
 

  • 1.1
  • 1.0
  • Beta 1.8
  • Beta 1.6


Right Answer: Beta 1.8

 

12. WHEN YOU TOUCH A CACTUS, HOW MUCH DAMAGE DO YOU TAKE?
 

  • .5 hearts
  • 1.5 hearts
  • .3 hearts
  • 1 heart


Right Answer: .5 hearts

 

13. WHEN WERE PISTONS FIRST IMPLEMENTED?

 

  • Beta 1.6
  • Beta 1.5
  • Beta 1.8
  • Beta 1.7


Right Answer: Beta 1.7

 
Check,Food Puzzle Quiz Answers 100% Score Quiz Diva

14. HOW DO YOU CRAFT A CHISELED SANDSTONE BLOCK?
 

  • One sandstone block on top of another
  • Two sandstone blocks side-by-side
  • Two sandstone slabs side-by-side
  • One sandstone slab on top of another


Right Answer: One sandstone slab on top of another

 
 

15. WHAT DOES MILK DO WHEN DRANK?
 

  • Removes any potion effects.
  • Replenish Armor.
  • Replenish Health.
  • Increase Heart count.


Right Answer: Removes any potion effects.

 
 

16. IF YOU WOULD PLACE DOWN A NOTE BLOCK, THEN LEFT CLICK IT, WHAT NOTE WOULD IT PRODUCE?
 

  • A#
  • C#
  • F#
  • G#


Right Answer: F#

17. HOW MANY DIFFERENT COLORED WOOLS ARE THERE?

 
 

  • 18
  • 17
  • 14
  • 16


Right Answer: 16


18. HOW MUCH DAMAGE DO DIAMOND SWORDS DEAL?
 

  • 2.5 Hearts
  • 3.5 Hearts
  • 3 Hearts
  • 4 Hearts


Right Answer: 3.5 Hearts

 

19. HOW DO YOU CRAFT A SHULKER BOX?
 

  • Shulker Shell next to a Chest
  • Chest sandwhiched between two Shulker Shells (Vertically)
  • Chest sandwhiched between two Shulker Shells (Horizontally)
  • Shulker Shell on top of a chest


Right Answer: Chest sandwhiched between two Shulker Shells (Vertically)

 

20. HOW MANY BRICKS DO YOU NEED TO CRAFT A FLOWER POT?
 

Right Answer: 3

 

Minecraft Intelligence Test Quiz Answers

Note: For More Opportunities Follow our Facebook Group, Twitter, LinkedIn, & Telegram Group.

Scholarships 2021-2022

About Author: ForStudy

Gravatar Image
Forstudy.info is a broad and wide opportunity for seeking a platform for youth all around the world. To find the latest educational opportunities free of cost. A wide range of international scholarships in the US, UK, Canada, Australia, Europe, Asia, Africa, Scholars is a plate form where I will provide the data that is required of students. I will upload the research papers of MSCS Or MSCS that I prepared during my study duration. I will upload the latest assignments for the students of Virtual University in Pakistan and abroad countries also.