Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers 100% Score

Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers with 100% score from being quizzed 20 questions
1. ACCORDING TO BIRDPERSON, WHAT DOES “WUBBA LUBBA DUB-DUB” MEAN?

 
Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

  • Nothing, It’s just a mixture of sounds.
  • “Pants? Who needs Pants?”
  • “I am in great pain, please help me”
  • “You’re a moron, Jerry”


Right Answer: “I am in great pain, please help me”

 
 
 

2. WHAT ANIMAL DOES BETH A SURGEON FOR?
 

  • Horse
  • Donkey
  • Goat
  • Cow


Right Answer: Horse

 
 
 

3. WHAT POPULAR ACTION PROGRAM FROM THE 1980S IS RICK AND MORTY’S FAVORITE TV SERIES, BALL FONDLERS, A PARODY OF?
 
Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

  • MacGyver
  • Magnum P.I.
  • The A-Team
  • Airwolf


Right Answer: The A-Team

 
 
 

4. WHAT IS SCARY TERRY’S SON’S NAME?
 
Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

  • Scary Michael
  • Haunting Harry
  • Menacing Matthew
  • Scary Brandon


Right Answer: Scary Brandon

 
 

5. WHAT COLLECTIBLE ITEM WAS NOT HIDING IN MORTY’S DRAGON’S LAIR?

 

  • An Original Ecto Cooler juice box from 1989
  • A Complete First Edition Pokemon Card Set
  • Small Soldiers Spin Pops
  • Future’s Self-titled album on vinyl


Right Answer: A Complete First Edition Pokemon Card Set

 
 
 

6. WHEN EXACTLY DID SNAKE ARMAGEDDON HAPPEN?
 
Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

  • June 21, 2024
  • June 21, 2025
  • June 21, 2023
  • June 21, 2026


Right Answer: June 21, 2026

 
 
 

7. WHAT DID RICK DO TO KEEP JERRY FROM FALLING OFF THE ROOF DURING CHRISTMAS?
 
 
Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

  • He turned Jerry Invisible.
  • He made the roof spiritually magnetic.
  • He made Jerry’s atomic matrix slightly lighter than air.
  • He launched Jerry into orbit around the house.


Right Answer: All answer are wrong

 
 

8. VINDICATORS ALERT: WHAT IS ONE PLACE THE VINDICATORS WOULD NEVER MENTION?
 
Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

Right Answer: Israel

9. WHICH VERSION OF EARTH DID RICK AND MORTY TURN THE POPULATION INTO CRONENBERGS?

 

  • B-226
  • C-137
  • E-142
  • Z-128


Right Answer: C-137

 
 
 

10. HOW OLD IS RICK?
 
Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

  • 62
  • 70
  • 81
  • 58


Right Answer: 70

 
 
 

11. WHAT IS THE NAME OF THE GIANT WHO RICK AND MORTY GET BLAMED FOR KILLING?
 
Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

  • Dave
  • Dan
  • Dayton
  • Dale


Right Answer: Dale

 
 
 

12. WHAT NON-WEAPON DOES RICK USE TO MAKE THE PURGERS DROP THEIR WEAPONS?
 
Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

  • M&Ms
  • Skittles
  • Tic-Tacs
  • Mints


Right Answer: Tic-Tacs

 
 

13. WHAT DOES JERRY ATTEMPT TO USE AS A GUN AT A WEDDING?

 

  • Super Soaker
  • Potato Gun
  • Confetti gun
  • Laser Pointer


Right Answer: Confetti gun

 
 

14. WHO IS THE CHARACTER THAT MAKES MORTY “UNCOMFORTABLE” IN THE BATHROOM?
 
 
Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

  • Scary Terry
  • Mr. Jellybean
  • Principal Vagina
  • Mr. Meeseeks


Right Answer: Mr. Jellybean

 
 
 

15. WHAT WAS THE NAME OF RICK’S ROCK BAND?
 
 
Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

  • The Flesh Curtains
  • The Flesh Drapes
  • The Flesh Carpets
  • The Flesh Sheets


Right Answer: The Flesh Curtains

 

16. IT WAS REVEALED IN “THE RICKS MUST BE CRAZY” THAT RICK MODIFIED MORTY’S DNA STRUCTURE SO HE CAN TRANSFORM INTO A WHAT?
 

  • Motorcycle
  • Car
  • Boat
  • Train


Right Answer: Boat

 
 

17. WHAT WAS JERRY’S MAJOR IN COLLEGE?

 
Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

  • Psychology
  • Civics
  • Liberal Arts
  • Sociology


Right Answer: Liberal Arts

 
 
 

18. WHAT DOES SNUFFLES THE FAMILY DOG RENAME HIMSELF AS AFTER RICK GIVES HIM AN INTELLIGENCE-BOOSTING HELMET?
 
Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

Right Answer: Snowball

 
 
 

19. WHICH OF THESE ISN’T AN ALTERATIONS THAT RICK MADE TO MAKE FROOPYLAND SAFE FOR BETH?
 
Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

  • He made the ground bouncy.
  • He made the creatures non-violent.
  • He made the water breathable.
  • He made the air lighter.


Right Answer: All answer are wrong

 
 
 

20. WHAT IS MR. POOPYBUTTHOLE A PROFESSOR OF?
 
Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

  • Political Science
  • Asian American Studies
  • African-American Women’s Studies
  • Children’s Psychology


Right Answer: African-American Women’s Studies

 
 
 
Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

Note: For More Opportunities Follow our Facebook Group, Twitter, LinkedIn, & Telegram Group.

Scholarships 2021-2022