The Brilliant Math Exam Quiz Answers From Be Quizzed All Answers Available With 100% Score

The Brilliant Math Exam Quiz Answers

 

 
1. GIVEN THIS INFORMATION, HOW MUCH DOES THE LION ACTUALLY WEIGH?

 

  • 130 kg
  • 165 kg
  • 120 kg
  • 105 kg


Right Answer: 130 kg

 
 

2. WHAT IS THE NEXT NUMBER IN THE STATEMENT?
 

  • 760
  • 930
  • 840
  • 640


Right Answer: 840

 
 

3. CAN YOU SIMPLIFY THIS?
 

  • 27
  • 23
  • 21
  • 24


Right Answer: 23

 
 

4. CAN YOU FIND THE MEDIAN?
 

  • 14.5
  • 15
  • 14
  • 13.5


Right Answer: 14

 

5. WHAT IS THE VALUE OF X?

 

  • x<5.5
  • x>9
  • x<9
  • x>5.5


Right Answer: x>9

 

6. WHAT DOES NOT BELONG IN THE SERIES?
 

  • 9
  • 33
  • 136
  • 685


Right Answer: 9

 

7. CAN YOU SOLVE THIS PROBLEM?
 

  • 2468
  • 2341
  • 2247
  • 2034


Right Answer: 2341

 
 

8. HOW MUCH DID GRANNY LEAVE ALL TOGETHER?
 

  • 13250
  • 12000
  • 11550
  • 14000


Right Answer: 12000

 
 

9. CAN YOU ANSWER THIS MATH RIDDLE?

 
 

  • 14
  • 24
  • 26
  • 16


Right Answer: 24

 
 

10. CAN YOU COMPUTE FOR THE ESTIMATED ANSWER?
 
 

  • About $1000
  • About $1500
  • About $2000
  • About $2500


Right Answer: About $2000

 
 
 

11. CAN YOU SOLVE THIS QUADRATIC EQUATION CORRECTLY?
 

  • -0.269 or 2.126
  • -2.126 or 0.269
  • 0.389 or 1.468
  • -1.468 or -0.389


Right Answer: -1.468 or -0.389

 
 

12. CAN YOU COMPUTE FOR THE PROBABILITY?
 
 

  • 21.64%
  • 13.08%
  • 11.66%
  • 64.38%


Right Answer: 11.66

 
 

13. DO YOU REMEMBER YOUR CALCULUS?

 
 

  • 8
  • 16
  • 24
  • 32


Right Answer: 16

 
 

14. CAN YOU SOLVE THIS PROBLEM?
 
 

  • x⁷y⁷z
  • 2x 2x 1z
  • x⁹y²
  • 7x² 7y²z


Right Answer: x⁷y⁷z

 
 

15. WHAT IS THE VALUE?
 

  • 0
  • 1/3
  • 1/6
  • 1


Right Answer: 1

 

The Brilliant Math Exam Quiz Answers

Scholarships 2021-2022