The Ultimate Bar Trivia Quiz Answers 100% Score Be Quizzed

The Ultimate Bar Trivia Quiz Answers 

The Ultimate Bar Trivia Quiz From Be Quizzed With 100% Score Total 21 Questions Answers

1. A POOL BALL SET INCLUDES HOW MANY BALLS?

 
The Ultimate Bar Trivia Quiz Answers

  1. 12
  2. 9
  3. 10
  4. 16


Right Answer: 16

 
 

2. THE AVERAGE HUMAN BODY CONTAINS HOW MANY PINTS OF BLOOD?
 
The Ultimate Bar Trivia Quiz Answers

  1. 9
  2. 12
  3. 7
  4. 15


Right Answer: 9

 
 

3. WHICH OF THESE ISN’T A CELEBRITY COUPLE’S BABY’S NAME?
 
The Ultimate Bar Trivia Quiz Answers

  1. Night
  2. Psalm
  3. Dream
  4. Apple


Right Answer: Night

 
 

4. WHAT IS THE HIGHEST-GROSSING VIDEO GAME FRANCHISE TO DATE?
 
The Ultimate Bar Trivia Quiz Answers

  1. Pokemon
  2. Mario
  3. Sonic
  4. Zelda


Right Answer: Mario

 
 

5. WHO WAS EVERYONE’S FIRST FRIEND ON THE MYSPACE PLATFORM?
 
The Ultimate Bar Trivia Quiz Answers

  1. Bob
  2. Tom
  3. Jim
  4. Matt


Right Answer: Tom

 
 

6. WHO HAS THE MOST FOLLOWERS ON INSTAGRAM AS OF APRIL, 2020?
 
The Ultimate Bar Trivia Quiz Answers

  1. Kylie Jenner
  2. Drake
  3. Christiano Ronaldo
  4. Kim Kardashian


Right Answer: Christiano Ronaldo

 
 
 

7. “PLOP, PLOP, FIZZ, FIZZ” WAS AN ADVERTISING SLOGAN FOR WHAT?
 
The Ultimate Bar Trivia Quiz Answers

  1. Rice Krispies
  2. Pop Rocks
  3. Pepsi
  4. Alka Seltzer


Right Answer: Alka Seltzer

 
 

8. WHAT IS THE WORLD’S OLDEST AND MOST WIDELY CONSUMED ALCOHOLIC DRINK?
 
The Ultimate Bar Trivia Quiz Answers

  1. Red Wine
  2. Beer
  3. White Wine
  4. Vodka


Right Answer: Beer

 
 

9. WHAT LETTER REPRESENTS POTASSIUM IN CHEMISTRY AND A STRIKEOUT IN BASEBALL?
 
The Ultimate Bar Trivia Quiz Answers

  1. C
  2. S
  3. K
  4. M


Right Answer: K

 
 

10. WHICH R-RATED WAS THE FIRST TO SURPASS $1 BILLION AT THE GLOBAL BOX OFFICE?
 
The Ultimate Bar Trivia Quiz Answers

  1. The Conjuring
  2. It
  3. Joker
  4. Deadpool


Right Answer: Joker

 
 

11. HOW MANY KEYS ARE ON A STANDARD PIANO?
 
The Ultimate Bar Trivia Quiz Answers

Right Answer: 88

 
 

12. WHAT KITCHEN INVENTION TOOK THE TOP PRIZE AT THE CHICAGO WORLD’S FAIR IN 1893?
 
The Ultimate Bar Trivia Quiz Answers

  1. Film Camera
  2. Dishwasher
  3. Radio
  4. Vacuum Cleaner


Right Answer: Dishwasher

 
 

13. WHO WAS THE ONLY PERSON IN NBA HISTORY TO BE NAMED MOST VALUABLE PLAYER, COACH OF THE YEAR, AND EXECUTIVE OF THE YEAR?
 
The Ultimate Bar Trivia Quiz Answers

  1. Larry Bird
  2. Magic Johnson
  3. Michael Jordan
  4. Phil Jackson


Right Answer: Larry Bird

 
 

14. WHO IS THE MOST DECORATED OLYMPIAN OF ALL TIME?
 
The Ultimate Bar Trivia Quiz Answers

  1. Usain Bolt
  2. Michael Phelps
  3. Simone Biles
  4. Allyson Felix


Right Answer: Michael Phelps

 
 
 

15. WHAT IS THE LONGEST RIVER IN THE WORLD?
 
The Ultimate Bar Trivia Quiz Answers

  1. Amazon
  2. Nile
  3. Yangtze
  4. Ganges


Right Answer: Nile

 
 
 

16. WHICH SPORT HAS BEEN PLAYED ON THE MOON?
 
The Ultimate Bar Trivia Quiz Answers

  1. Soccer
  2. Baseball
  3. Golf
  4. Football


Right Answer: Golf

 
 

17. WHAT IS TRISKAIDEKAPHOBIA THE FEAR OF?
 
The Ultimate Bar Trivia Quiz Answers

  1. Sponges
  2. The number thirteen
  3. Being looked at
  4. Blood


Right Answer: The number thirteen

 
 

18. WHICH COUNTRY HAS THE LONGEST COASTLINE?
 
The Ultimate Bar Trivia Quiz Answers

  1. Canada
  2. China
  3. United States
  4. Russia


Right Answer: Canada

 
 

19. WHAT IS THE MOST WIDELY SPOKEN LANGUAGE IN THE WORLD?
 
The Ultimate Bar Trivia Quiz Answers

  1. English
  2. Spanish
  3. Mandarin
  4. Russian


Right Answer: Mandarin

 
 

20. WHAT IS THE NAME OF GWYNETH PALTROW’S LIFESTYLE BRAND?
 
The Ultimate Bar Trivia Quiz Answers

  1. Goop
  2. Poosh
  3. Poog
  4. Shoop


Right Answer: Goop

 
 

21. NEW YORK CITY WAS ORIGINALLY KNOWN BY WHICH DUTCH NAME?
 
The Ultimate Bar Trivia Quiz Answers

  1. Nieuw London
  2. Nieuw Amsterdam
  3. Nieuw Rotterdam
  4. Nieuw Cornish


Right Answer: Nieuw Amsterdam

 
 
The Ultimate Bar Trivia Quiz Answers

Note: For More Opportunities Follow our Facebook Group, Twitter, LinkedIn, & Telegram Group.

Scholarships 2021-2022

Leave a Comment