Where Do These Foods Originate Quiz Answers 100% Score

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

Where Do These Foods Originate Quiz From Be Quizzed Total 20 Questions Answers With 100% Score Complete This Quiz And 14RBX

1. WHERE DO FISH AND CHIPS ORIGINATE FROM?

 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers


Right Answer: England

 
 

2. WHERE DO CROISSANTS ORIGINATE FROM?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers


Right Answer: Austria

 
 

3. WHERE DO CREPES ORIGINATE FROM?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers


Right Answer: France

 
 

4. WHERE DOES HOT CHOCOLATE ORIGINATE FROM?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Iceland
  • Mexico
  • Russia
  • Brazil


Right Answer: Mexico

 
 

5. WHERE DOES BIRYANI ORIGINATE FROM?

 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers


Right Answer: India

 
 

6. WHERE DO NOODLES ORIGINATE FROM?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers


Right Answer: China

 
 
 

7. WHERE DOES HAINANESE CHICKEN ORIGINATE FROM?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers


Right Answer: Singapore

 
 

8. WHERE DO KIWIS ORIGINATE FROM?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers


Right Answer: China

 
 

9. WHERE DOES PEANUT BUTTER ORIGINATE FROM?

 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers


Right Answer: USA

 
 
 

10. WHERE DOES PHO ORIGINATE FROM?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers


Right Answer: Vietnam

 
 
 

11. WHERE DOES PAELLA ORIGINATE?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Spain
  • Peru
  • Portugal
  • Brazil


Right Answer: Spain

 
 
 

12. WHERE DOES POUTINE ORIGINATE FROM?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers


Right Answer: Canada

 
 

13. WHERE DOES RAMEN ORIGINATE FROM?South

 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers


Right Answer: Japan

 
 

14. WHERE DOES BIGOS ORIGINATE FROM?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers


Right Answer: Poland

 
 
 

15. WHERE DOES SAFFRON ORIGINATE FROM?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Egypt
  • Peru
  • Iran
  • India


Right Answer: India

 
 
 

16. WHERE DOES HAGGIS ORIGINATE FROM?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers


Right Answer: Scotland

 
 
 

17. WHERE DOES CAESAR SALAD ORIGINATE FROM?

 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Greece
  • Italy
  • Mexico
  • Portugal


Right Answer: Mexico

 
 
 

18. WHERE DOES SHISH KEBAB ORIGINATE FROM?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers


Right Answer: Turkey

 
 
 

19. WHERE DOES GOULASH ORIGINATE FROM?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers


Right Answer: Hungary

 
 
 

20. WHERE DOES CHEESECAKE ORIGINATE FROM?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers


Right Answer: Greece

 
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers

Note: For More Opportunities Follow our Facebook Group, Twitter, LinkedIn, & Telegram Group.

Scholarships 2021-2022

Leave a Comment